Gabriela Badina Psiholog – Psihoterapeut

PSIHOTERAPIE

P

Alegerea psihoterapiei ca modalitate de a clarifica si rezolva aspecte din viata personala inseamna in primul rand o mare dovada de curaj si beneficiile  se regasesc in schimbarile cu rezultate pozitive in viata clientului.  

Apelul la psihoterapie este o necesitate pentru sănătatea fizică și psihică. Aspectele negative persistente afectează cele două componente ale sănătății și, în proporții diferite, toate rolurile vieții personale: rolul profesional, de partener în cuplu, cel de părinte și rolul social.  

In demersul terapeutic fiecare client este privit in integralitatea si specificitatea sa.  Maniera de lucru se construieste pe nevoile si circumstantele personale. 

divider-20Psihoterapia Psihanalitica

Psihoterapia psihanalitica incurajeaza fiecare client sa exploreze dincolo de logica imediata  motivatiile pentru dificultatile intampinate, intelegerea comportamentelor si a mecanismelor de aparare, intelgerea propriului mod de a face fata emotiilor.

Prin abordarea libera si fara judecati,  clientul este insotit in reflectarea asupra propriilor experiente si relatii, in gasirea semnificatiilor situatie prezente. Procesul psihanalitic implica  deslusirea sentimentelor si gandurilor asupra copilariei, anii de formare si relatiile trecute, emotiile si trairile constiente si inconstiente ce joaca astazi un rol important si participa la dificultatile curente.

Intr-un mediu de siguranta, confidential si suportiv, clientul dezvolta experienta sa unica si poate primi reflexiile si posibilele interpretari intr-o interactiune ce ofera intelegerea emotionala profunda si crestere personala.

divider-23

  

 

 

Gabriela Badina Psiholog – Psihoterapeut

Articole recente

Categorii